Menukaart

A la carte

Allergieën

Heeft u voedselallergie?
Wij informeren u graag over de ingrediënten in onze gerechten.

Bites

Molenaarsbrood
2 ½
Roomboter I Aïoli
Oesters | Klassiek met vinaigrette of Peated whiskey
10 ½
3 mooie zilte Zeeuwse oesters | +8.50 voor 6 mooie zilte Zeeuwse oesters
Coquille ceviche per stuk
6
Limoen | Chili | Creme Fraiche
Iberico Paleta 50 gram
9
Uit de voorpoot | Vers gesneden

Voor

Carpaccio
14
Pesto | Oude kaas | Gebrande pitten
Steak tartaar
13 ½
Klassiek | Bearnaise crème | Brioche
Hert tataki
12
Speculaas mayo | Beukenzwam | Tempura crunch
Licht gegaarde zalm
13 ½
Pastinaak | Dille | Aalbes | Zalmkuit
Gamba’s pikant
12
Rode curry | Limoenblad
Gegrilde enoki
11 ½
Aubergine crème | Spicy Walnoot | Granaatappelmelasse
Brie uit de oven
12 ½
Vijgen | Braam | Port | Brood
Tomatensoep
7 ½
Oude kaas | Bosui | Crème fraîche
Pompoensoep
8 ½
Wildzwijnham | Mihoen | Enoki

Hoofd

Chateaubriand (2 personen)
37
Van de grill | 500 gram | Peper en bearnaisesaus
p.p.
Côte de Boeuf dry-aged 3 weken
38 ½
Van de grill | Dubbel doel koe | Bearnaisesaus
Tournedos
34 ½
Van de grill | 200 gram | Pepersaus
Black Angus brisket
29
Langzaam gegaard | Koffie Cacao rub | Bokbierjus
Spareribs
23.50
Zoet pittige lak | Aïoli
Eendenborst
28
Gegrild | Tonka jus
Duo van hert
30
Hertenbiefstuk | Wildstoof | Bospaddestoelenjus

Vis & Vega

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met friet en salade
Vis & gamba
26
Onze gastvrouw/heer vertelt u de vis van de dag
Vis
24
Onze gastvrouw/heer vertelt u de vis van de dag
Ravioli pompoen
21
Gorgonzolasaus | Stoofpeer | Aardappelcroutons
Vegaburger
18 ½
Cheddar | Gekarameliseerde ui | Tomaat

Maaltijd salades

Carpaccio
18 ½
Truffelmayonaise | Oude kaas | Pesto
Geitenkaas
18 ½
Honingsaus | Noten | Druiven | Dadels
Ossenhaaspuntjes
19 ½
Champignon | Gekarameliseerde ui | Truffelmayonaise