Menukaart

A la carte

Allergieën

Heeft u voedselallergie?
Wij informeren u graag over de ingrediënten in onze gerechten.

Voor

Carpaccio
14
Pesto | Oude kaas | Gebrande pitten
Steak tartaar
13 ½
Aziatisch | Gochujang | Nori cracker | Mais
Gerookte heilbot
14 ½
Aardpeer | Venkel | Granny smith appel
Gamba cocktail 2.0
12
Schaaldierensaus | Gemarineerde meloen | Mintcrème
Zwarte olijfwafel
11 ½
Opgeklopte feta | Granaatappel | Gerookte amandel
Stracciatella
11 ½
Gepofte tomaat | Salsa Verde | Chili croutons
Tomatensoep
7 ½
Oude kaas | Bosui | Crème fraîche
Thaise kippensoep
8 ½
Paksoi | Bosui | Black tiger garnaal

Vis & Mosselen

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met friet en salade
Vis & octopus
28
Onze gastvrouw/heer vertelt u de vis van de dag
Vis & gamba
26
Onze gastvrouw/heer vertelt u de vis van de dag
Vis
24
Onze gastvrouw/heer vertelt u de vis van de dag
Mosselen
25 ½
Tomaat | Venkel | Aioli

Bites

Breekbrood
2 ½
Roomboter met topping I Aïoli
pp
Oesters | Citroen | Zoetzure ui
10 ½
3 Zeeuwse oesters
Iberico ham
11
Vers gesneden

Hoofd

Chateaubriand (2 personen)
39
Van de grill | 500 gram | Sjalottenjus en bearnaisesaus
p.p.
Côte de Boeuf dry-aged 3 weken
39 ½
Van de grill | 300 gram | Bearnaisesaus
Tournedos
36
Van de grill | 200 gram | Sjalottenjus
Kalfsribeye
29 ½
Van de grill | 200 gram | Bearnaisesaus
Black Angus brisket
31
Over de nacht gegaard | Kersensaus | Koffie rub
Spareribs
23 ½
Zoet pittige lak | Aïoli
Varkenswang & octopus
28 ½

Vega

Portobello
21
Groentenjus | Blauwschimmel | Aubergine
Vegaburger
18 ½
Cheddar | Gekarameliseerde ui | Tomaat

Maaltijd salades

Ossenhaaspuntjes
19 ½
Champignon | Gekarameliseerde ui | Truffelmayonaise
Carpaccio
18 ½
Truffelmayonaise | Oude kaas | Pesto
Geitenkaas
18 ½
Honingsaus | Noten | Druiven | Dadels