Menukaart

A la carte

Allergieën

Heeft u voedselallergie?
Wij informeren u graag over de ingrediënten in onze gerechten.

Voor

Carpaccio
14
Pesto | Oude kaas | Gebrande pitten
Steak tartaar
14 ½
Aziatisch | Gochujang | Nori cracker | Mais
Gerookte heilbot
15 ½
Aardpeer | Venkel | Granny smith appel
Gamba
13
Gumbo-schaaldierensaus | Ghorizo | Mango | Kikkererwt
Zwarte olijfwafel
12 ½
Opgeklopte feta | Granaatappel | Gerookte amandel
Stracciatella
12 ½
Gepofte tomaat | Salsa Verde | Chili croutons
Tomatensoep
7 ½
Oude kaas | Bosui | Crème fraîche
Pompoen currysoep
8 ½
Geroosterde pekingeend | Paksoi | Bosui

Vis

Vis & octopus
28
Onze gastvrouw/heer vertelt u de vis van de dag
Vis & gamba
26
Onze gastvrouw/heer vertelt u de vis van de dag
Vis
24
Onze gastvrouw/heer vertelt u de vis van de dag
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met friet en salade

Maaltijd salades

Ossenhaaspuntjes
19 ½
Champignon | Gekarameliseerde ui | Truffelmayonaise
Carpaccio
18 ½
Truffelmayonaise | Oude kaas | Pesto
Geitenkaas
18 ½
Honingsaus | Noten | Druiven | Dadels

Bites

Breekbrood
2 ½
Roomboter met topping I Aïoli
pp
Oesters | Citroen | Zoetzure ui
10 ½
3 Zeeuwse oesters
Iberico ham
11
Vers gesneden

Hoofd

Chateaubriand (2 personen)
39
Van de grill | 500 gram | Sjalottenjus en bearnaisesaus
p.p.
Côte de Boeuf dry-aged 3 weken
39 ½
Van de grill | 300 gram | Bearnaisesaus
Tournedos
36
Van de grill | 200 gram | Sjalottenjus
Flat iron steak
29 ½
Van de grill | 200 gram | Bearnaisesaus
Ree duo
33 ½
Reebiefstuk | Gratin van ree en biet | Jus
Gekonfijte eendenbout
28
Jeneverbessen lak | Bloedsinaasappelsaus
Black Angus brisket
31
Over de nacht gegaard | Kersensaus | Koffie rub
Spareribs
23 ½
Zoet pittige lak | Aïoli

Vega

Biet bourguignon
22 ½
Geroosterde biet | Gorgonzola walnoot ravioli
Vegaburger
18 ½
Cheddar | Gekarameliseerde ui | Tomaat