Menukaart

Bourgondisch dineren

Hoe werkt het?

Bourgondisch dineren
42 ½
Vanaf 2 personen keuze uit: 3 voorgerechten, 3 hoofdgerechten en 2 desserts. Dit combi menu wordt met brood, friet en salade geserveerd.
p.p.

Voorgerechten

Iberico Paleta 50 gram
Uit de voorpoot | Vers gesneden
Creuse oesters | 3 stuks
Klassiek met vinaigrette of Ceviche en bosui
Carpaccio
Pesto | Oude kaas | Gebrande pitten
Steak tartaar
Aziatisch | Gochujang | Nori cracker | Mais
Gerookte heilbot
Aardpeer | Venkel | Granny smith
Gamba cocktail 2.0
Schaaldierensaus | Gemarineerde meloen | Mintcrème
Zwarte olijfwafel
Opgeklopte feta | Granaatappel | Gerookte amandel
Gepocheerd ei
Gepocheerd ei | Truffelcrème | Verse truffel | Brioche
Tomatensoep
Oude kaas | Bosui | Crème fraîche
Thaise kippensoep
Paksoi | Bosui | Black tiger garnaal

Hoofdgerecht

Ossenhaaspuntjes
Gekarameliseerde ui I Champignon | Pepersaus
Black Angus brisket
Over de nacht gegaard | Kersensaus | Koffie rub
Spareribs
Zoet pittig | Aïoli
Flank steak
Van de Grill | Bospaddenstoelenjus
Vis van de dag
Onze gastvrouw/heer vertelt u de vis van de dag
Lamsfilet
Van de grill | Gremolata
Portobello
Groentenjus | Blauwschimmel | Aubergine
Vegaburger
Cheddar | Gekarameliseerde ui | Tomaat
Varkenswang
Gestoofd | Bloedsinaasappel
Octopus
Van de grill | Gremolata

Allergieën

Heeft u voedselallergie?
Wij informeren u graag over de ingrediënten in onze gerechten.