Menukaart

Bourgondisch dineren

Hoe werkt het?

Bourgondisch dineren
42 ½
Vanaf 2 personen keuze uit: 3 voorgerechten, 3 hoofdgerechten en 2 desserts. Dit combi menu wordt met brood, friet en salade geserveerd.
p.p.

Voorgerechten

Iberico Paleta 50 gram
Uit de voorpoot | Vers gesneden
Coquille ceviche 2 stuks
Limoen | Chili | Creme Fraiche
Creuse oesters | 3 stuks
Klassiek met vinaigrette of Ceviche en bosui
Carpaccio
Pesto | Oude kaas | Gebrande pitten
Steak tartaar
Klassiek | Bearnaise crème | Brioche
Hert tataki
Speculaas mayo | Beukenzwam | Tempura crunch
Licht gegaarde zalm
Pastinaak | Dille | Aalbes | Zalmkuit
Gamba’s pikant
Rode curry | Limoenblad
Gegrilde enoki
Aubergine crème | Spicy Walnoot | Granaatappelmelasse
Brie uit de oven
Vijgen | Braam | Port | Brood
Tomatensoep
Oude kaas | Bosui | Crème fraîche
Pompoensoep
Wildzwijnham | Mihoen | Enoki

Hoofdgerecht

Ossenhaaspuntjes
Gekarameliseerde ui I Champignon | Pepersaus
Black Angus brisket
Over de nacht gegaard | Koffie cacao rub | Bokbierjus
Spareribs
Zoet pittig | Aïoli
Hertenbiefstuk
Hertenbiefstuk | Bospaddestoelenjus
Wildstoof
Hert | Bosvruchten
Eendenborst
Gegrild | Tonka jus
Vis van de dag
Onze gastvrouw/heer vertelt u de vis van de dag
Ravioli pompoen
Gorgonzolasaus | Stoofpeer | Aardappelcroutons
Vegaburger
Cheddar | Gekarameliseerde ui | Tomaat

Allergieën

Heeft u voedselallergie?
Wij informeren u graag over de ingrediënten in onze gerechten.