Menukaart

Bourgondisch dineren

Hoe werkt het?

Bourgondisch dineren
42 ½
Vanaf 2 personen keuze uit: 3 voorgerechten, 3 hoofdgerechten en 2 desserts. Dit combi menu wordt met brood, friet en salade geserveerd.
p.p.

Voorgerechten

Iberico Paleta 50 gram
Uit de voorpoot | Vers gesneden
Coquille tartaar
Zalm aspergecrème | Ingemaakte citroen
Creuse oesters | 3 stuks
Klassiek met vinaigrette of Ceviche en bosui
Carpaccio
Pesto | Oude kaas | Gebrande pitten
Steak tartaar
Klassiek | Bearnaise crème | Brioche
Albacore tonijn
Aardappelmousse | Gekarameliseerde uien | Citroentijm
Gamba cocktail
Schaaldieren Saus | Gemarineerde meloen | Mintcrème
Groene asperge
Auberginecrème | Doperwt | Pecorino
Provolone kaas
Nduja | Abrikozen | Balsamico | Brood
Tomatensoep
Oude kaas | Bosui | Crème fraîche
Aspergesoep
Aspergeham | Ei | Asperge

Hoofdgerecht

Ossenhaaspuntjes
Gekarameliseerde ui I Champignon | Pepersaus
Ossobucco van lam
Gremolata | Cannellini bonen | Rozemarijn
Spareribs
Zoet pittig | Aïoli
Flank steak
Van de Grill | Bospaddenstoelenjus
Asperges klassiek
Huisgemaakte asperge ham | Hollandaise | Ei | Kriel
Asperges
Hollandaise | Ei | Kriel
Vis van de dag
Onze gastvrouw/heer vertelt u de vis van de dag
Oesterzwam ragout
Hartige taart | Savooie | Boerenkool Bechamelsaus
Vegaburger
Cheddar | Gekarameliseerde ui | Tomaat

Allergieën

Heeft u voedselallergie?
Wij informeren u graag over de ingrediënten in onze gerechten.