Menukaart

Kerstmenu

Prijzen

3 gangen
52½
Vooraf amuse en brood met smeersels
p.p
4 gangen
61½
Vooraf amuse en brood met smeersels
p.p

Hoofdgerecht

Hertenbiefstuk
Kersenjus | Linzen-wildstoof
Zwarte kabeljauw
Truffel beurre blanc | Knolselderij | Noorse garnaal
Rund proeverij
+5
Ossenhaas | Brisket | Zwarte knoflookjus
Dry aged - Cote de boeuf
+10
Foyotsaus | 300 Gram
Ravioli knolselderij
Miso dragonsaus | Appel | Sjalot-mosterd compote
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met friet en salade

Aperitief

4 Oesters
13
Ponzu | Zoetzure ui
Jamon de iberico
17
80 gram

Voorgerecht

Gerookte wilde duif
Kastanjecrème | Braam | Pompoen
Carpaccio cannibale
Carpaccio | Tartaar | Iberico
Stracciatella
Vijg | King oyster | Hazelnoot
Gerookte heilbot
Aardperencrème | Venkel | Granny smith appel

Nagerecht

Chocolade Dessert
Diverse chocolade specialiteiten
Seizoensdessert
Onze gastvrouw/heer vertelt u het seizoensdessert
Kaas
Wisselende kazen met garnituur | +4 euro voor Pedro Ximénez erbij
Sgroppino
Cocktail van limoncello en vanille roomijs

Tussengerecht

Tomatensoep
Oude kaas | Bosui | Crème fraiche
Bospaddenstoelensoep
Beukenzwam | Rozemarijn | Roggebrood
Gegaarde octopus carpaccio
Ajoblanco | Chorizo | Kappertjes
Canard au vin
Eendenbout | Zilver ui | Bladerdeegkrokant

Allergieën

Heeft u voedselallergie?
Wij informeren u graag over de ingrediënten in onze gerechten.